Schilder Hengelo

Schakel ons in als uw schildersbedrijf Hengelo

Schilder HengeloBent u op zoek naar een professionele schilder Hengelo? Professioneel en kwalitatief goed schilderwerk zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand een nette en verzorgde uitstraling heeft. Bij ons kunt u terecht voor al uw schilderwerk voor binnen en buiten. Wij van Alferink Schilderwerken maken gebruik van verschillende technieken zoals de spuittechniek.

Alferink Schilderwerken: meer dan 35 jaar ervaring!

Dankzij onze ervaring in spuittechnieken als schilder Hengelo kunnen wij u ervan verzekeren dat verschillende objecten een zeer nette afwerking. Wij maken enkel en alleen gebruik van kwalitatief goede verf met een lange levensduur. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit is het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand onderhoudsvrij. Wanneer u zelf geen tijd heeft om uw woning opnieuw te schilderen of bent u niet zo handig, dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of bent u benieuwd naar ons uurtarief? Bel ons gerust op of vul ons offerteformulier in.

Offerte aanvragen

 

 

Actuele projecten van Alferink Schilderwerken als Schilder Hengelo

Hieronder ziet u een overzicht van onze schilderwerken, waarbij kwaliteit en klantvriendelijk hoog in het vaandel staan. De onderstaande projecten zijn naar grote tevredenheid uitgevoerd voor onze klanten. Naast het schilderen van woningen en bedrijfspanden pakken wij ook grotere projecten aan voor de industrie en wegenbouw zoals het schilderen of spuiten van bruggen, windmolens en grote landelijke woningen.

Naast ons schilderwerk voor particulieren doen wij verschillende projecten voor woningcorporaties, instellingen en gemeenten om de uitstraling van gebouwen en het straatbeeld te vernieuwen en te verbeteren. Sinds 1997 schilderen wij monumentale panden en gemeentelijke gebouwen om de kwaliteit van de panden te behouden. Met ruim 35 jaar ervaring als schilder in de omgeving van Hengelo kunnen wij uw woning of bedrijfspand voorzien van een nieuwe laag verf.

Meer informatie over Schilder Hengelo

Wilt u meer informatie over onze diensten als schilder Hengelo, of wilt u graag een offerte aanvraag doen? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. Aan de hand hiervan stellen wij graag een offerte voor u op. In de meeste gevallen is het mogelijk om een offerte op afstand aan te bieden, wanneer u uw wensen aangeeft in het offerteformulier.