Opdrachtgevers

Wij staan voor iedereen klaar

Particulieren
Wij verzorgen vele werkzaamheden zoals spuitwerk, schilderwerk, het zetten van glas en behangwerk voor woning en pand. Daarnaast bent u in de gelegenheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Hierdoor wordt er periodiek onderhoud aan uw woning gedaan, zodat deze altijd goed in de verf staat!

Voor ieder advies op maat kunt u bij Alferink Schilderwerken terecht. Wij helpen u graag met alle werkzaamheden rondom het huis. Gaat u verhuizen en heeft u meerdere klussen voor ons? Vraag dan eens naar een offerte op maat. Deze is gegarandeerd vrijblijvend.

Bedrijven
Een goede uitstraling is een visitekaartje van uw bedrijf. Alferink Schilderwerken is actief in het brede segment van schilder- onderhoud- en glaswerkzaamheden. Wij hebben uiteenlopende opdrachtgevers waar wij duidelijke afspraken mee maken. Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom bieden wij onderhoudscontracten aan zodat uw bedrijfspand er altijd goed bij staat.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons vrijblijvend. Daarnaast komen wij graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Aan de hand daarvan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u maken.

Woningcorporaties
Schilderwerk is een belangrijk aspect van de uitstraling van iedere woning. Goed schilderwerk verrijkt de duurzaamheid van uw object. Hierdoor heeft schilderwerk een kostenbesparend effect op de lange termijn. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons vrijblijvend. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de diverse mogelijkheden.

Instellingen
Vele ondergronden hebben aandacht nodig. Alferink Schilderwerken brengt al jarenlang kleur en bescherming aan op diverse ondergronden. Wij zorgen voor strak en verzorgd onderhoud aan het pand van de instelling. Dit kan bijvoorbeeld een school zijn. Strak en verzorgd schilderwerk zorgt voor sfeer en rust. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons vrijblijvend.

Gemeenten
Naast de kleinere projecten hebben wij jarenlange ervaring met grotere projecten. Het schilderwerk voor gemeenten wordt door ons op een professionele en correcte wijze afgeleverd. Zo kunt u denken aan het schilderen van monumentale panden tot parkeermeters of gemeente paaltjes. Met professioneel schilderwerk ziet de algemene uitstraling van een dorp of gemeente al gauw als vernieuwd uit.

Offerte aanvragen