Schildersbedrijf Oldenzaal

Schilder Oldenzaal voor binnen en buiten!

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in de omgeving van Oldenzaal? Johan Alferink heeft meer dan vijfendertig jaar ervaring op het gebied van schilderwerk, glaswerk, behangwerk en spuitwerk. Alferink Schilderwerken is sinds 1997 actief als schildersbedrijf Oldenzaal met een specialisme voor het schilderen van interieur en het schilderen van buitenwerk. Daarnaast is Alferink Schilderwerken en ervaren glaszetter en diverse spuitwerkzaamheden zoals het spuiten van damwanden of gevelbekleding. Wilt u weten wat de kosten zijn van Alferink Schilderwerken in Oldenzaal? Vul dan ons offerteformulier in!
Offerte aanvragen

Schildersbedrijf OldenzaalDaarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het schoonmaken van daken en het aanbrengen van nieuwe dakcoating om uw dakpannen een langere levensduur te geven. Hierdoor ziet uw dak er als nieuw uit en stijgt uw woning aanzienlijk in waarde. Dit geldt eveneens voor recent schilderwerk, waarbij wij adviseren om dit regelmatig te laten onderhouden. Alle medewerkers van Alferink Schilderwerken zijn allen gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring als schilder Oldenzaal.

Alferink Schildersbedrijf Oldenzaal

Bij ons staan uw verwachtingen en wensen die u heeft als schildersbedrijf Oldenzaal geheel centraal. Wij zijn actief in de regio Twente, Achterhoek en Salland en hebben onze standplaats in Haaksbergen aan de Huurnerhof 7. Voordat wij uw schilderwerk op locatie komen doen, bekijken wij eerst graag de algehele situatie bij u thuis alvorens wij beginnen met schilderen of spuitwerk. Voor onze andere diensten kunt u hier kijken.

Meer informatie over schildersbedrijf Oldenzaal?

Wij begrijpen dat u natuurlijk eerst een prijsindicatie voor ons schilderwerk wilt doen, dit kan gerust en vrijblijvend via ons offerteformulier. Ook wanneer u vragen heeft over onze werkzaamheden zijn wij bereikbaar op 06-54244846 of kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Uw schilderwerk is bij Alferink Schilderwerken in goede handen!

Offerte aanvragen