Damwand spuiten

Professionele coating voor uw damwandplaten

Een goede en verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand of opslag is belangrijk voor het visitekaartje van uw onderneming. Door middel van ons spuitwerk bent u ervan verzekerd dat uw damwandplaten voorzien worden van een zeer strakke afwerking. Uw damwand schilderen wij bij u op locatie, waarbij wij onze spuittechnieken toepassen. Deze werkzaamheden noemen wij ook wel damwand spuiten.

Waarom is het aanbrengen van een damwand coating van waarde voor uw pand?

Zijn uw damwanden aangetast door weersomstandigheden of heeft u last van corrosie, dan is het (opnieuw) laten coaten van de damwanden voordeliger dan de aanschaf van nieuwe damwandplaten. Om de levensduur van uw damwandplaten te verlengen is het verstandig om een hoge kwaliteit coating aan te brengen. Dit zodat er tot wel twintig jaar geen corrosie op de gevel van uw bedrijfspand ontstaat. Tevens kan het aanbrengen van een professionele coating van belang zijn voor de waardevermeerdering van uw bedrijfspand. Uw damwand spuiten heeft voor u meerdere voordelen.

IMG_0901

Uw damwand spuiten wij zo!

Het schilderen van uw damwandplaten doen wij in de meeste gevallen door middel van onze professionele spuittechnieken. Dit zorgt ervoor dat wij ons werk, vooral bij grote oppervlakken op een snelle wijze kunnen opleveren. Hoe gaat het aanbrengen van damwand coating in zijn werk?

1. Eerst worden uw damwandplaten gereinigd, zodat de coating zich goed hecht en niet afbladdert.
2. Niet te coaten oppervlakken worden van te voren goed afgeplakt
3. Na de reiniging wordt de coating in twee lagen aangebracht
4. Tape en plastic dat gebruikt is voor het afplakken wordt verwijderd

Damwand coating

De damwand coatings die wij gebruiken zijn er in verschillende structuren en kleuren, waarover wij u graag adviseren. Van te voren stemmen wij de kosten van de damwand coating met u af. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en aan welke kosten u kunt denken. Wij helpen u graag door kwaliteit in materiaal en werk te leveren. Materiaalkosten en werkuren worden in uw offerte verwerkt.

Uw damwand laten spuiten?

Wilt u een offerte aanvragen voor het schilderen van uw damwanden of het aanbrengen van een nieuwe damwand coating? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Bel gerust op 06-54244846 of vul ons contactformulier hieronder in.