Schildersbedrijf Enschede

Meer dan 35 ervaring als schilder in Enschede

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in de omgeving van Enschede? Johan Alferink heeft meer dan vijfendertig jaar ervaring op het gebied van schilderwerk, glaswerk, behangwerk en spuitwerk. Alferink Schilderwerken is sinds 1997 actief als schildersbedrijf Enschede met een specialisme voor het schilderen van interieur en het schilderen van buitenwerk. Daarnaast is Alferink Schilderwerken en ervaren glaszetter en diverse spuitwerkzaamheden zoals het spuiten gevels of houten gevelbekleding Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het schoonmaken van daken en het aanbrengen van nieuwe dakcoating om uw dakpannen een langere levensduur te geven. Hierdoor ziet uw dak er als nieuw uit en stijgt uw woning aanzienlijk in waarde. Dit geldt eveneens voor recent schilderwerk, waarbij wij adviseren om dit regelmatig te laten onderhouden.
Offerte aanvragen

Nieuwe woning gekocht?

Alle medewerkers van Alferink Schilderwerken zijn allen gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring als schilder Enschede. Het schilderen van uw woning of bedrijfspand is vaak een tijdrovende klus. Heeft u pas een woning gekocht en heeft u geen tijd om alle kozijnen en deuren te voorzien van een nieuwe laag verf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!
Schildersbedrijf Enschede

Schildersbedrijf Enschede voor professioneel schilderwerk op maat

Bij ons staan uw verwachtingen en wensen die u heeft als schildersbedrijf Enschede geheel centraal. Wij zijn actief in de regio Twente, Achterhoek en Salland en hebben onze standplaats in Haaksbergen aan de Huurnerhof 7. Voordat wij uw schilderwerk op locatie komen doen, bekijken wij eerst graag de algehele situatie bij u thuis alvorens wij beginnen met schilderen of spuitwerk. Voor onze andere diensten kunt u hier kijken.

Offerte aanvragen bij Alferink Schildersbedrijf Enschede

Wij begrijpen dat u natuurlijk eerst een prijsopvraag voor schilderwerk wilt doen, dit kan gerust en vrijblijvend via ons offerteformulier. Ook wanneer u vragen heeft over onze werkzaamheden zijn wij bereikbaar op 06-54244846 of kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.